Nieuws

25-03-2022

Ben je op zoek naar een goed, professioneel, en gezellig Pilatescentrum? Gratis parkeren voor de deur. Dichtbij het centrum van Den Bosch. Bel of mail voor meer informatie.

#classicalpilates


Spo

24-03-2022

Er staat weer een workshop bij ons op de rol in april: "Work-life balance en zingeving".
Gaat je drukke leven ook altijd maar door? Lopen bij jou werk, privé- en zorgtaken steeds meer door elkaar? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, en dat je niet voldoende toekomt aan wat echt belangrijk is? Zou je meer willen tijd voor jezelf willen?
Dan is deze workshop geschikt voor jou!
In de workshop "Work-life balance en zingeving" leer je hoe je een goede balans kunt aanbrengen in de belangrijke zaken in je leven. Er valt veel te winnen door je dagelijkse bezigheden beter en bewuster te organiseren en de juiste prioriteiten te stellen. Een goede balans zorgt ervoor dat je niet alleen doet wat nodig is voor je werk en je omgeving, maar ook voldoende tijd hebt voor jezelf.
Tijdens deze interactieve workshop gaat onze coach Patricia Lottman in op de volgende onderdelen:
Energie gevers en energie vreters
Keuzes maken / Prioriteiten stellen
Assertiviteit
Realistisch plannen
Je krijgt inzicht wat voor jou echt belangrijk is. En je ontvangt handige tips en tools om direct mee aan de slag te gaan. Aan het einde van de workshop ben je bewust waar winst te behalen valt en weet je welke eerste stap je gaat zetten!
Datum: woensdag 6 april van 19:30 - 21:00u.
Voor meer info kan je kijken op www.leefstijlcoachingdenbosch.nlSpo

08-03-2022

Vandaag Internationale Vrouwendag. Een mooi moment om aan te kondigen dat Helga Van Geldrop-van Roon en Susan (leefstijlcoaching Den Bosch) op zondag 3 april een informatieve verwendag voor vrouwen in de overgang organiseren.
Wat weet je eigenlijk écht van de overgang? Hoe herken je de symptomen? De overgang is zoveel meer dan alleen het stoppen van je menstruatie. Een periode van transitie met veranderingen in je lijf. Een periode waarin je lichaam gebaat is bij meer aandacht, aandacht voor wat je eet, hoe je beweegt, hoe je je ontspanning vindt, hoe je slaapt.
Welke klachten je ook tegenkomt in de overgang, bekend is dat je met een gezonde leefstijl je eigen regie kunt pakken en klachten kunt beperken. Tijdens deze verwendag gaan we hier op een positieve manier mee aan de slag.
Wil je:
· Graag een dag helemaal voor jezelf?
· Informatie over de overgang in relatie tot leefstijl?
· Praktische handvatten om met klachten overweg te kunnen?
· Ontspannen door middel van yoga?
· Persoonlijke aandacht binnen een kleine groep?
· Een heerlijke overgangs-proof lunch?
· Ervaringen uitwisselen met leeftijdsgenoten?
We starten om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur de dag af.
Locatie: De Dieze, Werfpad 8h, Den Bosch.
Kosten: €95,- inclusief koffie, thee, uitgebreide lunch. Kom je met een vriendin dan kost de dag voor jullie tweeën €170,-.
Je kunt je opgeven of meer informatie vragen door te mailen naar leefstijlmetsusan@gmail.com of te appen met Susan op 0618550003
Je bent van harte welkom!


Spo

03-03-2022

Bij Struijk audiciens weten we hoe belangrijk aandacht voor het gehoor is, daarom staan wij ook graag vandaag stil bij, 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐞𝐡𝐨𝐨𝐫!
Struijk biedt een luisterend oor voor mensen met gehoorproblemen van jong tot oud. Heeft u problemen met uw gehoor? Wacht niet te lang en kom langs bij één van onze gediplomeerde audiciens!
Spo

28-02-2022

Als je hooikoorts hebt... is permanente make-up voor wenkbrauwen of een eyeliner een uitkomst. Soms denken mensen dat permanente make-up plaatsen rondom ogen en voor de wenkbrauw onmogelijk is als je hooikoorts of eczeem hebt. Permanente make-up en hooikoorts gaan juist heel goed samen!
Stralende groet,
Janny, eigenaar #permanentmooiSpo

08-02-2022

Het is belangrijk te kijken waaróm mensen te zwaar zijn. Een onderzoek dat nu gedaan is maakt de kosten inzichtelijk.
Dát kan weer nuttig zijn helder te maken dat preventie en behandeling nodig zijn.
Éen mogelijke behandeling is de Gecombineerde Leefstijl Interventie CooL, waarbij wij kijken naar duurzame gedragsverandering op langere termijn. Dus niet een dieet volgen.
Aangezien obesitas tot veel andere ziekten kan leiden is het belangrijk álle factoren in kaart te brengen en vanuit daar in te zetten op verbetering van kwaliteit van leven.
Wil je meer weten over CooL? Je kan bij Leefstijlcoaching Den Bosch terecht, iedere maand starten nieuwe groepen.


Spo

26-01-2022

Yessss we mogen jullie eindelijk weer ontvangen en gezellig biertjes tappen en ouderwets ouwehoeren.
Kom snel weer eens binnen bij Pool en Snookercentrum De Dieze om een biertje te drinken of gezellig een potje te poolen, snookeren of biljarten.

Spo

19-01-2022

YouJitsu Honey Badgers vanaf 15-1-2022 van start bij de Dieze.

Brian van Miltenburg van YouJitsu Honey Badgers:

"Bij YouJitsu Honey Badgers gebruiken we sport als doel en als middel. We spreken een brede doelgroep aan die willen werken aan hun gezondheid, weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. In een veilige en sociale omgeving leer je Braziliaans Jiu Jitsu en neem je deel aan uitdagende Honey Badgers Workouts. En na afloop ontstaan goede (of gewoon gezellige) gesprekken.

Wij zijn blij ons te kunnen vestigen binnen het gebouw 'de Dieze' met een mooie ruimte (Werfpad 8D) op een plek waar gezondheid en beweging centraal staat.

Voor meer informatie bekijk onze website www.denboschbjj.nl of loop eens binnen voor een kop koffie"

Spo

15-01-2022

Vanaf zaterdag 15 januari zijn de sport en beweegactiviteiten bij 'de Dieze' weer open! Start met bewegen en werk actief aan je fysieke en geestelijke gezondheid.

#sportcentrededieze #classicalpilates #denboschbjj


Spo

11-01-2022

Ben jij vrouw en tussen de 40 en 60 jaar? Dan is dit interactief webinar over gezonde leefstijl in de overgang wellicht iets voor jou.

Wat weet je er eigenlijk écht vanaf? Hoe herken je de symptomen? De overgang is zoveel meer dan alleen het stoppen van je menstruatie. Een periode van transitie met (subtiele) veranderingen in je lijf. Een periode waarin je lichaam gebaat is bij meer aandacht, aandacht voor wat je eet, hoe je beweegt, hoe je je ontspanning vindt, hoe je slaapt. Met een gezonde leefstijl kún je je klachten zelf actief beïnvloeden. Hoe je dat allemaal doet?

Op maandagavond 17 januari van 19.00 tot 20.30 praat Susan je via Zoom helemaal bij, kun je vragen stellen én kun je met elkaar over het thema sparren!

Voor meer info én opgeven kan je terecht op onze website.

Kijk gerust ook eens naar onze andere workhops!

Leefstijlcoaching Den Bosch


Spo

31-12-2021

Bedankt voor het gebruik van onze diensten in 2021! Wij staan ook in het nieuwe jaar weer voor jullie klaar.


Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2022!


Spo

28-12-2021

Binnen 'de Dieze' zijn de meeste zorgaanbieders nog gewoon aan het werk. Informeer naar de mogelijkheden en openingstijden tijdens de 'lockdown' en rondom de feestdagen als je graag van hun diensten gebruik wilt maken.

Spo

09-12-2021

Ook volgend jaar is Fysio 4 Den Bosch weer aangesloten bij alle zorgverzekeraars! Als u verzekerd bent voor fysiotherapie dan declareren we de kosten direct bij uw verzekering. Kijk voor de zekerheid uw verzekeringsvoorwaarden na of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Spo

07-12-2021

Sommigen van jullie hebben het misschien al ervaren, maar afvallen is topsport. Daarom organiseren we op donderdagavond 16 december het Webinar “Topsport meets afvallen”. Collega Hans van de De Vitaliteitspraktijk kan daar alles over vertellen.
Wat kunnen we leren van de inspanningsfysiologie en sportdiëtiek en hoe kunnen we dit vertalen?
Tijdens het Webinar krijg je inzicht in de test- en meetaanpak van de topsport, laat Hans Janssen je zien hoe dit bij een kleine pilot groep is toegepast, krijg je tips hoe je hier thuis mee aan de slag kunt en sluiten we af met een leuke december challenge.
Sneak peek: het meten van je rustmetabolisme is een belangrijk onderdeel.
Voor meer info én opgeven kan je terecht op de website van Leefstijlcoaching Den Bosch.

Spo

03-12-2021

In het achterliggende jaar is onafhankelijk kwaliteitsonderzoek gedaan in de praktijk van Marieke van de Wildenberg (oefentherapie Cesar), door Qualizorg B.V. De resultaten zijn erg goed, de gemiddelde score is een 9,3. Een greep uit de complimenten van mijn cliënten:
- Fijne behandeling
- Duidelijke uitleg en uitleg van het waarom
- Begreep mijn probleem
- Zeer vakkundig

Spo

01-12-2021

Afgelopen maand (november) werden er via Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch 30 kindjes geboren. Deze keer meer jongens dan meisjes. De 14e en 19e van de maand waren druk: op beide dagen werden er drie kindjes geboren. Gefeliciteerd aan alle ouders, broertjes en zusjes!

Spo

27-11-2021

Sportcentre de Dieze is op dit moment open tot 17.00 uur. Nog altijd bieden zij een uitgebreid lesrooster met extra lessen op de middag.

Spo