Partners

Sportcentre de Dieze
Werfpad 5
073 689 27 20
info@sportcentre.nl
www.sportcentre.nl

Sportcentre de Dieze

Wil je sporten op tijden die jou uitkomen, alleen of met vrienden, met moderne apparatuur in een ontspannen sfeer? Dan is fitness bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch iets voor jou!

Wij bieden een grote variatie aan groepslessen. Onze enthousiaste en gediplomeerde docenten zorgen voor een fijne les en de juiste trainingsbelasting.

In onze Hot Yoga studio wordt de studio van bovenaf verwarmd met infraroodstraling. De warmte werkt intensief op je spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Dat zorgt voor een flexibel en sterk lichaam!

PMT

Psychomotorische therapie is een ervaringsgerichte therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen door middel van sport en spel.

Bij PMT maken we de koppeling tussen het lichaam (gevoel), de mentale processen (gedachten) en wat je doet (gedrag).

We gaan niet alleen praten, maar vooral ook doen!

Bij PMT Den Bosch kunnen jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen terecht voor kortdurende behandeling met verschillende klachten en hulpvragen zoals onzekerheid, agressieregulatie, somberheid, burn-out, angst, omgaan met emoties, spanning- en stress-klachten.

PMT Den Bosch staat voor praktische, concrete en persoonlijke behandeling in een ontspannen en betrouwbare omgeving.

Fysio de Dieze
Werfpad 6
073 204 83 64
info@fysiodedieze.nl
www.fysiodedieze.nl

Fysio de Dieze

U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van fysiotherapie. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij chronische klachten. Ons team heeft een goed netwerk met zorgverleners waardoor de behandeling altijd op uw klachten wordt afgestemd. Mocht u vragen hebben over uw klachten, of informatie willen over een behandeling. Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Fysio 4 Den Bosch
Werfpad 6
073-614 05 05
info@fysio4denbosch.nl
www.fysio4denbosch.nl

Fysio 4 Den Bosch

Ons team bestaat uit goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Wij werken intern nauw samen om uw klacht te behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. Mocht het nodig zijn dan vindt er overleg met uw huisarts of specialist plaats.

Fysio 4 Den Bosch heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Als u verzekerd bent voor fysiotherapie dan declareren we de kosten direct bij uw verzekering. Kijk voor de zekerheid uw verzekeringsvoorwaarden na of neem contact op met uw zorgverzekeraar

Heath 4 Holland
Werfpad 6
073 204 83 63
info@health4holland.nl
www.health4holland.nl

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners & sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector.

Samenwerking met Health 4 Holland kan u en uw organisatie ontzorgen op alle backoffice vraagstukken. Zodat u zich kunt richten op datgene waar het echt om draait: het leveren van de beste zorg aan uw patiënten.

Medicaris
Werfpad 6
06-53654042
info@medicaris.nl
www.medicaris.nl

Medicaris

Wilt u vitale medewerkers en een gezond bedrijf? Het beste recept: de allround bedrijfsarts van Medicaris.

Medicaris ontzorgt uw bedrijf bij alle aspecten van de arbeidsgezondheidszorg. De

kernwaarden van Medicaris: oplossingsgericht, kwaliteit, betrokken en flexibel.

Richting
Werfpad 6
076 52 301 46
info@richting.nl
www.richting.nl

Richting

Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever €250,- per dag. Richting helpt met het verlagen én laag houden van de gemiddelde verzuimduur. Wij bieden een enorme schat aan ervaring in een sterk verbonden netwerk van topprofessionals. Betrokken professionals die weten wat mensen in beweging brengt.

Snooker en poolcentrum de Dieze
Werfpad 7
073 612 50 38

Snooker en poolcentrum de Dieze

Het is mogelijk om te poolen, snookeren, darten of te biljarten. Kortom een en al gezelligheid! Ook hebben wij een lounge waarbij er gekeken kan worden naar sport. Tenslotte beschikken wij over een boksbal en 2 gokkasten.

Classical Pilates by Ernie
Werfpad 8c
06 34106262
ernaprevoo@gmail.com

 

Classical Pilates by Ernie

Pilates is an effective, safe exercise method and has something to offer people of all ages, shapes, levels of fitness ability (from beginner to elite athlete) and stages of health.

Pilates is one of the most preferred methods of exercise and breath work in the fitness industry. Pilates provides a balance of strength and flexibility over the entire body without over stretching the tendons and ligaments. It’s low impact and kind to the bodies joints. It helps build muscle and bone density. And it works every muscle of the body. So whether you are young or senior, newbie or fitness buff, athlete or amateur, pre or post pregnancy, suffering from health complaints or needing to recover from an injury, Pilates is for you.

 

Werfpad 8d

Werfpad 8d

Bij de Dieze hebben wij nog één ruimte beschikbaar, namelijk een bijzonder fraai exemplaar van ca. 140m2 aan de waterzijde. De ruimte is voorzien van extra geluidswerende maatregelen. En verdient nog een nadere invulling en afwerking. Maar daarvoor wachten we even af wat de wensen zijn van de gebruikers.

Om een goede indruk te krijgen van de ruimte en zijn mogelijkheden, kunt u echter het beste een afspraak maken voor bezichtiging. Dat kan bijvoorbeeld per email of via telefoonnr 073 6140674. Zo komt de ruimte op foto’s wat lager en donkerder over dan deze feitelijk is bijvoorbeeld.

Overigens is het complex inmiddels ook al dagelijks geopend voor een spontaan bezoek. U bent van harte welkom.

 

De oefentherapeut Cesar-Mensendieck
Werfpad 8e

Marieke van den Wildenberg
Tel: 06-54976494
www.cesar-hemon.nl

José Rabou
T: 073-6137337 of 06-13283713
www.mensendieckdenbosch.nl

De oefentherapeut Cesar-Mensendieck

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut Cesar|Mensendieck helpt jou met het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

De oefentherapeut kijkt samen met jou naar je leefstijl, je lichaamshouding en manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Door samen je alledaagse handelingen te bekijken en te analyseren, kunnen veel klachten worden herleid. Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar je hele lichaam. En zodra je weet waar de pijn vandaan komt en hoe je houding en manier van bewegen je klacht beïnvloedt, kan je samen een oplossing bedenken.

Wij zijn allebei gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Chronische Pijn, en Slaapoefentherapie.

Voor meer informatie kijk op onze websites.

 
 

Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch
Werfpad 8f
(073) 641 93 39
www.verloskunde.nl

Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch

ZWANGER! Een unieke ervaring, die vraagt om een vertrouwd begin. In onze praktijk werken wij samen in een vast team van drie verloskundigen. Hierdoor kunnen wij betrokken zorg leveren met oog voor maatwerk. Van de eerste echo tot 6 weken na de geboorte van jullie kindje. Zodat jij en je partner deze bijzondere en spannende tijd met vertrouwen kunnen beleven.

 

Permanent Mooi
Werfpad 8f
06 13 22 31 31
www.permanent-mooi.com

Permanent Mooi

Wil jij er altijd op je mooist uitzien, ook als je ’s morgens wakker wordt? Of juist tijdens of na het sporten? Dan is permanente make-up iets voor jou. Eenmaal een behandeling achter de rug, kijk je in de spiegel en kan je niet anders zeggen dan “Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Janny Hanegraaf, eigenaar van Permanent Mooi en specialist permanente make-up, brengt kleur en symmetrie in je gezicht en dat zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Permanente make-up (PMU) haalt het mooiste in jou naar boven en accentueert de vorm in jouw gezicht op een natuurlijke manier.

 

Osteopathie Douglas
Werfpad 8g
06-10 38 61 12
www.osteopathiedouglas.nl

Osteopathie Douglas

Ons lichaam kan veel aan. Dat is maar goed ook, want door de jaren wordt het aan vele wisselende omstandigheden blootgesteld. Door veranderingen, zowel van binnenuit als van buitenaf kan het evenwicht in het lichaam verstoord worden. Normaal gesproken herstelt dit zich. Soms is de verstoring echter zo sterk of houdt deze zo lang aan dat volledig herstel niet meer vanzelf gaat en moet het lichaam even geholpen worden. In dat geval kan osteopathie een uitkomst bieden.

 

Leefstijlcoaching Den Bosch
Werfpad 8h
06-11775572
www.leefstijlcoachingdenbosch.nl

Leefstijlcoaching Den Bosch

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. Wij, een vijftal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches uit de regio Den Bosch, hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het veranderen van hun leefstijl. Alle vijf met een andere achtergrond en vooropleiding. Elk van ons heeft daardoor zijn eigen stijl en benadering maar de essentie van ons verhaal is hetzelfde: “Leefstijl en Vitaliteit gaan over een gezonde leefwijze onder eigen regie. Waarbij je vrijheid en veerkracht voelt om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, stress en slapen.” Zo ontstaat in kleine stappen een vitalere versie van jezelf.

 

Struijk Audiciens
Werfpad 8j
073-6126448
denbosch@struijk-audiciens.nl
www.struijk-audiciens.nl

Struijk audiciens

“We verkopen geen hoortoestellen, maar hooroplossingen”, zegt Rudi Struijk van Struijk Audiciens. “Onze cliënt heeft een probleem en wil geholpen worden. Audiciens zetten al hun kennis en ervaring in om het probleem te verhelpen. Dat we daarbij een hoortoestel nodig hebben, spreekt voor zich. Maar de focus ligt op het hoorprobleem, niet op het hoortoestel.”